Website laten maken?

De developers van yellowwave gaan graag voor je aan de slag!

YellowWave: een jong, creatief, no-nonsense
web- & appdevelopment bureau uit Rotterdam

Van idee tot design & realisatie

Wij zetten een idee om in een
mooie en gebruiksvriendelijke layout (UI/UX design). 

Vervolgens ontwikkelen we de website, zorgen dat alle functionaliteiten werkend zijn, en geven we alle pagina’s mooi vorm

Snelle website

Duurt het laden van je website meer dan 3 seconden? Onderzoek wijst uit dat meer dan 50% van de bezoekers na 3 seconden afhaakt! 
Door ons eigen hostingaanbod en diverse snelheidsoptimalisaties die wij standaard uitvoeren, ben je altijd verzekerd van een snelle website.

Duidelijk ontwikkelproces

Bij yellowwave werken we graag zo duidelijk en transparant als mogelijk. 

We splitsen onze projecten daarom vaak op in meerdere sprints, en zo kunnen wij dus stapsgewijs de voortgang tonen. 

Waarom yellowwave?

yellowwave is een team van jonge professionals en studenten. Wij vinden het van groot belang om steeds op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

We zijn flexibel in ons werk en altijd op zoek naar de beste oplossing voor onze klant.

Daarnaast zorgen wij door een juiste mix van maatwerk & bestaande oplossingen dat onze websites ook betaalbaar zijn voor  freelancers en start-ups.

Een digitaal bureau dat echt met je meedenkt!

Voor ons is meedenken van groot belang! Steeds proberen wij te reflecteren op ons werk: wat helpt onze klant nu echt vooruit? 

Wij denken mee met het bedrijf van onze klant: hoe maken we de app nog makkelijker te gebruiken. Wij proberen eerlijk advies te geven over het vormgeven van het bedrijf op digitaal vlak, zoals de marketing van een app. 

Het is dan ook fijn dat wij regelmatig van klanten horen dat zij ons advies en onze houding erg waarderen. Ook geven wij onze klanten weleens stevige kritiek, als iets naar onze mening de verkeerde kant op gaat / beter kan. Deze aanpak is voor ons heel fijn, en onze klanten weten dit te waarderen!

 

Onze werkwijze

We geven je graag een indruk van onze werkwijze:

Idee & vereisten

Een project valt of staat met een goed inzicht in de gewenste functionaliteiten. Vanuit onze technische kennis bespreken wij hoe we het idee omzetten in een website.

Design

Vooraf maken wij altijd een design van de website. Niet alleen geeft dat een verhelderend idee van het gewenste eindresultaat, ook onze developers werken aan de hand van dit design.

Ontwikkeling

De omvangrijkste fase van het project is het daadwerkelijke programmeren en bouwen van de website. Wij delen het project op in meerdere sprints, en elke sprint tonen wij de voortgang door middel van een werkende demo-app.

testen

Elke website moet getest worden. Zo halen we de laatste fouten eruit en zorgen we dat de website ready for launch is.

Recente projecten

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Of je nu meer wilt weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben, benieuwd ben naar eerdere projecten, of een andere vraag hebt, we helpen graag!

Neem contact op met Christiaan