Laat je overtuigen

Reacties van onze klanten

" Pragmatisch, deskundig en professioneel zijn de kernwoorden waarmee ik Christiaan omschrijf. Christiaan kan goed doorgronden wat de wens is van de klant en komt snel tot oplossingen. Tevens kan hij goed achterhalen wat de achterliggende reden is van de vraag waardoor hij op basis van zijn ervaring ons goed heeft kunnen adviseren. Door zijn advies en deskundigheid is het eindproduct van een dermate hoog niveau dat het onze verwachtingen meer dan overtroffen heeft! "
icon
Maikel Reijnders
Clubs & Classes
Wij kennen Christiaan via een oproep op Young Creators, hij ondersteund ons regelmatig met technische backend problemen van door ons ontwikkelde WordPress websites. Hij is altijd goed bereikbaar, betrouwbaar en schakelt snel! Kortom een fijne gast om mee samen te werken!
Bart & Frank
Creatief Bureau 2 Gasten
Christiaan heeft ons geholpen met de opzet van onze webshop. Wij zijn erg te spreken over zijn werkwijze en het snelle schakelen. Hij is erg professioneel in z'n werk en dat wekt vertrouwen. Hij weet onze wensen en behoeften goed in beeld te brengen en werken samen graag verder in de toekomst om onze webshop te blijven verbeteren waar nodig.
GMU@3x
Thomas HoffMan & OT DEE
Goodmorning Underwear
Ik waardeer het goede werk en meedenken nog iedere dag van Christiaan. Hij is een betrouwbaar en fijn persoon om mee samen te werken. Door Christiaan's bijdrage heeft Mama's Koelkast een prominent plekje online gekregen. Precies wat wij nodig hebben, zichtbaarheid van onze cateringdiensten door het hele land. Een aanrader dus om hem in te schakelen als je online meer voor elkaar wilt krijgen.
Aaliyah Bochhah
Mama's Koelkast
Christiaan wist me binnen no-time te helpen met het opzetten van een nieuwe website. Ook de bijbehorende email was snel geregeld. Als ik nog een keer snel een website nodig heb weet ik wie ik ga bellen!
koen minnema
Koen Minnema
AirBnBHostHaarlem.nl
Christiaan heeft ons erg goed geholpen bij het opzetten van onze website. De website ziet er hip uit en sluit aan bij deze tijd! Ook na de oplevering konden wij terecht bij Christiaan met onze vragen. Hier reageert hij snel op. We raden Christiaan zeker aan!
Anne de Lange
Kringloopwinkel Afrikaanderplein
Christiaan werd mij aanbevolen door iemand en hij heeft mij erg goed geholpen met het oplossen van een paar problemen waar ik met mijn website tegenaan liep. Hij kwam met goede suggesties en denkt met je mee, heel fijn!
elles stuivenga
Elles Stuivenga
HetReishoekje.nl
Christiaan heeft mijn website uitgebreid en heeft hierbij mooi werk geleverd. Hij kan problemen met mijn website of webshop snel en adequaat oplossen en heeft een neusje voor verbeteringen. Het is fijn dat hij mijn site up-to-date houdt zodat ik er geen omkijken naar heb. Ik ben erg blij met hem en heb hem al aan diverse mensen aanbevolen!
lyndsey
Lyndsey Habets
Travel-Cards.nl
Ik was op zoek naar iemand die een website voor mij kon maken want zo handig met computers ben ik helaas niet. Christiaan denkt ook heel actief mee en draagt oplossingen aan, zit je ergens mee dan lost hij het op. Wat ook opvallend is aan zijn werkwijze; hij is supersnel en neemt z’n werk zeer serieus. Daarnaast hanteert hij eerlijke prijzen voor wat hij heeft gedaan. Ja, ik kan Christiaan absoluut aanbevelen
Pauline van NEck
Ontwerpster Tiara Sunglasses